Vol 15 No 1 (2020) Issue 1

Journal of Industrial Design and Engineering Graphics Vol. 15 No. 1 (2020): Issue 1 este acum disponibil online.

Cel mai recent număr al revistei științifice JIDEG este disponibil acum online pe site-ul sorging.ro/jideg.

Acesta este primul număr din cele 2 planificate pentru anul 2020. Vă așteptăm articolele de cercetare pentru numărul următor.

Numărul următor va fi disponibil la sfârșitul anului, în luna decembrie. Vă așteptăm articolele de cercetare până în perioada octombrie – noiembrie.

Lucrările publicate în JIDEG sunt recenzate de membri comitetului de specialitate din domeniul graficii inginerești și design industrial.

Revista este indexată în baze de date internaționale.

  • DOAJ
  • EBSCO
  • ProQuest
  • Index Copernicus
  • Google Scholar

SORGING a publicat revista științifică JIDEG începând cu anul 2006. Membri societății sunt specialiști din domeniile grafică inginerească și design industrial.

Revista JIDEG apare atât online cât și în format tipărit. Poate fi studiată la bibliotecile universitare. Există posibilitatea de abonare. Vă puteți abona și primiți numerele revistei noastre.

Sunteți cadru didactic sau cercetător?

Ne puteți trimite articolul dumneavoastră de cercetare și în urma recenziei, poate apărea în următorul număr al revistei JIDEG. Consultați indicațiile de pe site-ul revistei sorging.ro/jideg.

Vă așteptăm în organizația noastră!

Dacă sunteți specialist în domeniul grafic vă așteptăm în organizația noastră! Lucrările organizației includ publicarea revistei JIDEG, organizarea conferinței internaționale ICEGD, desfășurarea concursului național de grafică inginerească și design industrial pentru studenți.

Vă așteptăm observațiile printr-un mesaj pe care îl puteți scrie mai jos ca răspuns la acest articol