Membri

Membri asociației noastre sunt cadre didactice, cercetători și specialiști în domeniul graficii inginerești. Participă la manifestări științifice și activități ce includ dezvoltarea și promovarea graficii inginerești.

Vă invităm alături de noi în echipa SORGING dacă integraţi grafica inginerească în sfera Dumneavoastră de interes și prețuiți dezvoltarea personală și profesională în acest domeniu.

Drepturi ale unui membru SORGING

  • Accesaţi varianta electronică in extenso pentru revista JIDEG.
  • Să fiţi înscrişi şi vizibili în baza de date naţională a specialiştilor în domeniul graficii inginereşti.
  • Să aveţi participări în condiţii privilegiate la evenimentele organizate de SORGING.

Documente necesare pentru aderare la SORGING

  • Cerere de aderare semnată în format .pdf
  • Două referate de recomandare semnate în format .pdf
  • Curriculum Vitae actualizat în format .pdf

După depunerea adeziunii şi validarea cererii de înscriere, comunicată de Consiliul de Administraţie al SORGING la coordonatele specificate în formularul de înscriere, noul membru va achita la BRD, în contul SORGING, suma de 30 RON, taxa de înscriere în societate şi – de la data acceptării calităţii de membru – cotizaţia, în valoare de 5 RON lunar, pentru cel puţin 6 luni.

Pentru reducerea formalităţilor de transfer şi a evidenţelor de ambele părţi, se recomandă plata cotizaţiei anual sau semestrial şi transmiterea (electronică) către SORGING.

Achitarea taxei anuale de către fiecare membru SORGING

Una dintre condițiile păstrării calității de membru al organizației noastre este și achitarea taxei anuale de membru. Această taxă ajută la finanțarea eforturilor SORGING de a promova domeniul graficii inginerești.

Pentru a achita taxa anuală se vor urmării pașii de mai jos
  • Depunerea sumei echivalente taxei în contul deschis la BRD mai multe informații cu privire la detaliile contului se pot găsi în acest document
  • trimiterea unui e-mail la contact@sorging.ro cu dovada plăți